Welkom op de website van het Viswijvenkoor Gouda!

Stoere zeebonken, onfortuinlijke schipbreuken, tragische liefdes. Het muzikale repertoire van het Viswijvenkoor Gouda zal niemand onberoerd laten. Dertig Goudse vrouwen zingen met een knipoog en een traan over het leven van de zeemansvrouwen in de bloeitijd van de zeevaart.

Traditioneel en modern
Ook het leven van vandaag bevat voldoende drama en romantiek, en dus stof tot zingen. Daarom vermengt het Viswijvenkoor Gouda op unieke wijze oud en nieuw, traditioneel en modern repertoire.

Informatie en boekingen
Bent u op zoek naar een unieke muzikale opluistering van uw feest, receptie of trouwerij? Neem dan eens contact op met het Viswijvenkoor Gouda. Wij nemen graag uw wensen en onze mogelijkheden met u door. Kijk onder contacten en mail met Trudy Verkleij.


Het laatste nieuws:

MUZIKANTEN - donderdag 2 juli
Alweer 19 jaar bestaat het koor inmiddels, en we zijn nog steeds heerlijk aan het zingen met elkaar! We zijn nog wel op zoek naar een gitarist/e en accordeon spelers. En we hebben weer plaats voor nieuwe leden, heb je zin in een nieuwe uitdaging voor 2017, meld je aan en laat je stem aan ons horen. Als je iemand weet, die dat leuk vindt, laat hij/zij dan even contact met ons opnemen.